Vil du have frisket dit gamle trægulv op?

Der er mange, der bor i nogle ældre hjem, og i disse er der ofte nogle meget smukke, men ofte også trætte trægulve. De har mange år på bagen, og det betyder, at de er blevet udsat for masser af slid, der har givet dem et kedeligt udtryk. Det er blandt andet noget, der er sket som følge af masser af brug og slid og slæb henover det med blandt andet tunge møbler.

Heldigvis er det dog ofte muligt at give det trætte trægulv nyt liv, og det kan du med fordel gøre, hvis du synes det trænger.

Få dine gulve til at se nye ud med en slibning

For dig handler det bare om at tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med en gulvafslibning. Med en sådan fjernes det øverste lag træ fra dit gulv væk – ganske fint og let, for kun at tage så lidt af gulvet som muligt. Og herunder vil der vise sig et helt nyt lag træ, hvorfor dit gulv efterfølgende vil se ud, som var det helt nyt.

Og ønsker du et gulv med en anderledes glans, der er for eksempel lysere eller mørkere end dit nuværende, så klares det let med den efterfølgende behandling med blandt andet olie.

Hvad koster en gulvafslibning?

Lyder det spændende? Men tænker du samtidig; Hvad koster en gulvafslibning? Gulvafslibning priser kan du heldigvis finde online, og det betyder, at du kan få et godt overslag på den pris, som du skal betale for at få fornyet dine gulve.

Du skal dog være opmærksom på, at prisen i høj grad afhænger af, hvor stort et gulv der er tale om, samt hvor slidt det er, hvilken sort det er, samt hvilken efterfølgende behandling du ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *