Sjove sommeraktiviteter for hele familien

Annonce

Sommeren er endelig kommet til Danmark og inden længe står sommerferien for døren for rigtig manges vedkommende. Det betyder ekstra tid med familien og tid til sjove sommeraktiviteter. For de fleste betyder sommerferie flere ugers fri, og det kan betyde, at man skal tænke kreativt, hvis man skal blive ved med at finde på nye planer for sommerdagene. Men fat mod,  i denne artikel finder du nemlig fire bud på sjove aktiviteter, som hele familien kan muntre sig med. 

 

Vandleg i haven – Find et stort udvalg her

På de aller varmeste sommerdage, så er det perfekt med en aktivitet som både er sjov og som samtidig kan sørge for at køle hele familien ned. Her er vandleg i haven helt ideel. Dette kan udforme sig på mange måder. For eksempel kan man investere i vandballoner og – pistoler og tage en vaskeægte vandkamp. En anden god investering, som vil vække glæde for både børn og voksne i familien er et oppusteligt svømmebassin Du finder et  stort udvalg her. Med et svømmebassin kan børnene plaske rundt og lege med hinanden imens de voksne kan hygge sig med et glas vin i poolen og blive nedkølet. Dét er ren sommeridyl. 

Besøg en jordbærmark og fyld fryseren med sommerminder    

Hvad rimer mere på dansk sommer end danske jordbær? Det er bare en vaskeægte sommerklassiker. En god sommeraktivitet er at besøge en af landets mange jordbærplantager, hvor man kan plukke-selv. På den måde kan I fylde bakker med nøje udvalgte jordbær, og sikre at I får de allerbedste bær med hjem. Det er en aktivitet der helt sikkert vil skabe glæde og stolthed hos familiens mindste medlemmer. En anbefaling er også at plukke et ekstra læs jordbær med til fryseren. På den måde kan I gemme en lille vidunderlig bid af sommeren til når efteråret og vinteren igen står for døren. 

Tag på krabbejagt 

Besøg en Danmarks dejlige strande eller havne og fisk efter krabber. Det er en aktivitet vi garanterer for at dine  børn kan bruge timevis på. Hvis I vil gøre endnu mere ud af projektet, så kan i vælge at tage de fangede krabber med hjem og lave en skøn krabbesuppe ud af fangsten. Som bonusaktivitet, så kan I vælge at tænde op for et bål og lave suppen udendørs over åben ild. Så er der vist ikke et øje tørt. 

Besøg landets forlystelsesparker 

En sand klassiker indenfor sommeraktiviteter for hele familien må være at besøge mindst en af landets forlystelsesparker. Her kan både små og store boltre sig med rutchebaner, karruseller og spil. Er budgettet ikke helt til denne form for aktivitet, så kan man i stedet besøge nogle af de mange gode legepladser rundt om i landet. Det vil også skabe glæde hos børnene. 

 

Rigtig god sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *