Professionel bistand ved boligkøb

Det er rigtigt vigtigt, at alt forløber ordentligt, når det handler om boligkøb. Der er mange penge i spil, og man kan blive snydt af f.eks. en ejendomsmægler, som gerne vil sikre sælger en god handel. Det kan derfor være en rigtigt god idé  at bestille advokatbistand, når man har fundet det drømmehjem, man gerne vil byde på. På den måde sikrer man, at der er styr på papirerne.

Boligadvokat og køberrådgivning

Når man skal købe en bolig, er det en rigtigt god idé at bestille en boligadvokat og køberrådgivning. Boligadvokat og køberrådgiver gennemgår alle papirerne, så der er styr på f.eks. den økonomiske del, samt hvordan man er forsikret, når man overtager huset. Der kan være mange små praktiske detaljer omkring huskøbet, som man skal have styr på. Disse små detaljer kan man let overse, fordi man ikke kender til de faldgruber der kan være. Man bør f.eks. have sig for øje, at ejendomsmægleren der laver papirerne, er sælgerens mand. Han vil derfor gøre hvad han kan, for at sælger får så meget ud af handlen som muligt. Det kan f.eks. være i form af, at han tilbyder en husforsikring som ofte deles mellem sælger og køber. Den husforsikring skal gerne være så billig som muligt for sælger, da det ikke er sælgeren det går ud over, hvis forsikringen ikke dækker en ordentligt i tilfælde af skader. Derfor kan det være rigtigt godt at være opmærksom på, og måske se om man kan få en lidt dyrere husforsikring igennem, så man er godt dækket ind, når man har overtaget huset. Overvejer du at finde en dygtig og professionel advokat, der bl.a. tilbyder advokatbistand ved boligkøb, så bør du klart overveje Hviidadvokater. Hviidadvokater kan bl.a. hjælpe ved at lave et advokatforbehold, hvor huskøbet kun går endeligt igennem efter man har budt, hvis advokaten godkender de papirer, som ejendomsmægleren har fremsendt.

Det kan betale sig at bruge penge på en advokat og køberrådgiver

Det kan virke dyrt at bruge penge på en advokat og en køberrådgiver, men det kan faktisk komme til at koste mere uden. Du kan f.eks. forestille dig, at du lige netop er flyttet ind i dit nye hus. Du oplever, at der begynder at opstå nogle følgeskader på huset, men når du går til din husforsikring vil de ikke dække den ordentligt. Det kan koste flere tusind kroner i reparationer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *