Forskellige kosttilskud

Der findes efterhånden et hav af forskellige kosttilskud med mineraler og vitaminer. Der er så mange mærker og kosttilskud, at det kan være svært at overskue forskellene blandt mærkerne, og hvad de forskellige tilskud bidrager med. Der er dog en tendens som ikke er til at tage fejl af, og det er en trend mod naturlige indholdsstoffer og veganske råvarer.

Der findes flere kosttilskudsbrands som fokuserer på naturlige indholdsstoffer og som leverer 100 pct. veganske kosttilskud, men i denne artikel vil vi udelukkende fokusere på Terranova. Hos Terranova får du ikke kun et hundred procent vegansk produkt, men også et tilskud fri for tilsætningsstoffer, fyldstoffer, sødestofffer, konserveringsmidler og bindemidler. Det gælder uanset hvilket produkt du vælger fra Terranova. Terranova har et stort udbud af forskellige kosttilskud som spænder fra K-vitamin, D-vitamin, Turmeric (Gurkemeje), multivitaminer, omega-3, folat, C-vitamin, Marietidsel og mange flere.

Nedenfor fremhæver vi nogle af Terranovas kosttilskud

K-vitamin

K-vitaminet er for mange et relativt ukendt vitamin, og det er til trods for, at vitaminet blev opdaget af en dansk kemiker, der ovenikøbet vandt en nobelpris for sin opdagelse. Opdagelsen skulle vise sig at redde tusinder af spændbørn. I dag er det almindeligt at nyfødte får en indsprøjtning med K-vitamin.

K-vitaminet bidrager blandt andet til at sikre at blodet kan størkne. K-vitamin bidrager også til dannelsen af knogler, hvor Calcium, der er rigtig vigtig for opbygningen af knogler, der kun kan indlemmes i knoglerne med hjælp fra specifikke proteiner, aktiveres af K-vitaminet.

Du kan købe K2-vitamin tilskud fra Terranova.

Silica

Her er der tale om et mineral, der bruges i cellerne og som bidrager til spændstigheden i kroppens bindevæv. Det betyder at Silica kan bidrage til at både har, negle og hud bliver mere elastisk. Silica kan som aktivstof hjælpe de vitaminer, der vedligeholder og styrker håret.

Terranovas Silica kosttilskud giver giver 150 mg silicium. Det er lavet på bambus-ekstrakt, som er den bedste kilde til organisk Silica, og indeholder så meget som 70% Silica. På dansk kendes Silica som kisel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *