Lav en title der matcher side og indhold

Når man har mistet en forælder, går man en hård tid i møde. Det er en uoverskuelig proces, og hvis man er ene-arving, så kan det især være svært, at finde ud af, hvad man skal gøre. Hvis man har overskuddet, til at klare det hele selv, det vil sige:

  • Stå for begravelsen
  • Tømme eventuel dødsbo
  • Sælge dødsbo

Det kan virke tilforladeligt, men der er nogle regler, som skal overholdes, og derfor kan det være, en god ting, at få hjælp udefra.

Få hjælp og råd af præsten til begravelsen

Når begravelsen skal gennemføres, så kan det være en god ide, at snakke med den lokale præst, om eventuel fremgangsmåde. Hvis du ikke har prøvet at arrangere en begravelse før, så er det rart, at kunne rådføre sig med én, som har en stor portion erfaring, som en præst har. Han/hun ved lige nøjagtig, hvad der skal ske, hvordan man plejer at gøre tingene, og har styr på det rent praktisk.

Få hjælp af en advokat til den ren juridiske

Der er nogle deadlines og regler, som skal overholdes, som skifteretten skal informeres om. Det kan være svært at holde styr på de enkelte regler, og derfor kan man få hjælp af en advokat, som har speciale og erfaring indenfor dødsbo.

Få hjælp til dødsboet

Enemand, kan det være svært at rydde et dødsbo for ejendele, så det kan istandsættes, rengøres, for til sidst at ende med, at blive sat til salg. Dog kan du få hjælp til rydning af dødsbo, så du ikke skal stå med det hele selv. Nogle firmaer opkøber dødsboet, så du også kan få lidt værdi for arbejdet. Selvsamme firma, kan helt sikkert også hjælpe dig med, at få rengjort boligen, så man kan fokusere på andre ting, samtidig med, at man prøver at bearbejde sorgen over sit tab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *