Hastighedsoptimering

Hvorfor hastighedsoptimering af din hjemmeside er vigtigt!

Har du en hjemmeside som ligger på Google eller andre søgemaskiner?

Men måske synes du ikke den får nok trafik? Måske synes du ikke du fornemmer nok folk bruger den? Måske synes du endda at du selv har svært ved at finde den, når du søger efter den? Hvis dette er noget, som du kender til, så kan dit problem være hastighedsoptimering af hjemmesiden. Tro det eller ej, men hastigheden af din hjemmeside kan påvirke hvor godt din hjemmeside klarer sig ganske meget, hvis det ikke skulle være lyv! Læs med her hvorfor!

Alt handler om loadingtider

Din hastighedsoptimering kommer til at påvirke dine besøgende på den måde, at det tager dem længere eller kortere tid, at loade alt indholdet på din hjemmeside, afhængig af om din optimering er god eller dårlig. Hvis nu den er dårlig optimeret, loader alt langsommere. Dette kan lede til frustrerende besøg fra folk på din hjemmeside, som i værste tilfælde kan tro at din hjemmeside slet ikke fungere. Dette er målet vi forsøger at undgå. Hvordan kan man så gøre det?

Der findes lange bøger om hastighedsoptimering, så det er meget lidt man kan nå at dække her, fordi der findes så mange måder at gøre det på. Meget komplicerede måder. Og hvis man ønsker den bedste optimering, anbefales det, at man søger nogle professionelle til opgaven. Dog på et mere basisk niveau, handler hastighedsoptimering om loading. Om hvor hurtigt ting bliver loadet på din hjemmeside. Såsom, hvis du har tekst og et billede på din hjemmeside, hvor lang tid tager det så for teksten og billedet at loade ind, så besøgende kan se dem?

Hvis nu billedet ikke er optimeret ordentligt eller fylder for meget, så kan dette tage rimelig lang tid. Så kan det være fornuftigt at finde et andet billede eller flytte det til et sted, hvor det ikke hindrer besøgende fra at bevæge sig rundt inde på hjemmeside. Det er sådanne snedige veje man skal tænke, når man snakker om hastighedsoptimering af hjemmesider.

Forretningssiden af hastighedsoptimering af hjemmesider

Måske spørger du dig selv: hvordan kan, hvorvidt mine billeder loader hurtigt nok, være en hindring i at færre folk kommer til min hjemmeside? Jo langsommere det tager for folk at loade dine diverse side, des mindre tid har de til at surfe rundt på siden. Derfor mindre trafik. Mindre trafik leder til lavere Google placering, for eksempel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *