10 gode grunde til hvorfor du skal investere tid og penge i workflow management

At benytte et workflow management kommer med en lang række gode fordele, der er værd at have med i overvejelserne, hvis du gerne vil udvide din virksomhed, eller blot vil forsimple din hverdag og øge virksomhedens effektivitet.

Du kan læse om 10 af fordelene ved at implementere et workflow i din virksomhed lige her.

1.  Workflow reducerer risikoen ved projekter

Risikoen ved ”fejl” ved projekter bliver mindre, da forvirring bliver elimineret. Retningslinjerne vil blive tydeligere, hvilket du vil kunne se på medarbejdernes effektivitet og din økonomi.

2. Workflow påvirker organisatoriske forandringer positivt

Hele det organisatoriske vil blive ordnet af workflow, der er programmeret til at levere det bedste resultat.

3. Implementering af Workflow kan føre til forandring hos lederne

Lederne vil klart opleve en forandring, da de nu kan bruge de evner, der har sat dem i en lederposition, til at forbedre arbejdet, fremfor at bruge en masse energi på at kommandere og fordele opgaver.

4. Workflow øger adgange til informationer

Workflow har adgang til alle dine filer og dermed alle dine informationer – i hvert fald de informationer, som du tillader, at det har adgang til. Derigennem bliver det nemmere for dine ansatte at finde de informationer, som de skal bruge.

5. Workflow kan fordele ansvaret for forskellige opgaver til forskellige mennesker

Et godt workflow fordeler opgaverne ligeligt, men det tager også hensyn til de forskellige ansattes styrker og svagheder. Hvis du har det rette workflow, vil det være i stand til at tage alt dette i betragtning, hvorfor arbejdsfordelingen bliver så produktiv som muligt.

6. Workflow forbedrer projekterne tidslinjeestimat

Fordi workflow skaber en konstant påmindelse om, hvornår noget skal gøres, vil der være større chance for, at det bliver gjort til tiden. Forbedret workflow giver øget effektivitet, fordi der hele tiden er klare linjer om, hvad der skal gøre og hvornår.

7. Workflow giver bedre synlighed for dine interessenter

Interessenter vil gerne følge med i virksomhedens foretagender, og det kan du gøre muligt for dem ved at bruge et workflow. På den måde kan du for det første opfordre dem til at blive, men du kan også opfordre andre til at komme til.

8. Workflow tillader, at lederne kan bruge deres energi på strategi

I og med en del af organiseringen bliver taget fra lederne, vil du have større mulighed for at bruge tid på det strategiske. Jo mere energi de kan bruge på at udføre et stykke arbejde, fremfor at guide andre, jo bedre er dine penge brugt.

9. Workflow vise alle relevante redigeringer

Workflow viser alle de relevante redigeringer, og det viser hvem, der udførte hvad, og hvornår de gjorde det, hvilket opfordrer medarbejderne til at holde sig til tidslinjen.

10. Virksomheder kan give adgang til virksomhedens regler

At virksomheden har synlige regler, er altid vigtigt, da det modsatte kan skabe tvivl og lægger op til gætteriet fra medarbejderne. Hvis du bruger en workflow software, vil reglerne altid være tilgængelige for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *