Vedligeholdelse af vinduesrenhed: Hvorfor du bør holde dine vinduer rene

I denne artikel vil vi tale om, hvordan vinduerne i dit hjem eller på dit kontor kan påvirke dit og dine omgivelsers generelle helbred og velbefindende. Vi vil diskutere, hvorfor det er vigtigt at holde dem rene, og hvilke materialer der er nødvendige for en vellykket vinduespudsningssession.Når det drejer sig om vedligeholdelse af dine vinduer, bør du ikke tage nogen chancer.

Hvis glasset er snavset eller udtværet, nogle steder, kan det være svært for personen ved siden af dig at læse det, der står på hans computerskærm. Den dårlige synlighed kan give dem hovedpine og øjenbelastning, hvilket kan være ubehageligt for jer begge. Du bør vaske dine vinduer hver 2-3 måned. 

Sådan pudser du vinduer på en nem og miljøvenlig måde

Du skal først og fremmest have dit værktøj frem. Det er:

  • Balje med vand, hvor der er tilføjet lidt opvaskemiddel
  • En klud, svamp eller indvasker
  • En god skraber
  • En tør klud, som ikke fnuldre

Først tager du din svamps, klud eller indvasker, hvad du end bruger til at vaske vinduet med, og dypper den ned i vandet, og op på vinduet. Her vasker du vinduet godt og grundigt, i alle hjørner og kanter.

Så tager du din skraber, og starter oppe i et af hjørnerne og arbejder dig ned af. Her er der flere metoder, man kan bruge.

  1. Man kan starte lodret og køre til vinduets kant.
  2. Man kan starte vandret i toppen, og køre lodret ned af vinduet til kanten.
  3. Man kan starte lodret i et af hjørnerne, køre til det andet hjørne, dreje, fortsætte ned og køre over til modsatte kant igen, i én lang bevægelse, uden at løfte skraberen.

Uanset hvilken metode du bruger, så skal du sørge for, at du overlapper dine baner, så du undgå, at der kommer løbere (vand, der løber)

Til sidst, tager du din tørre klud, og tørre skraberen af, samt vinduets fire kanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *