Tyrkisk håndklæde – Badehåndklæde og strandhåndklæde i ét!

Håndklæder er en essentiel del af vores alle sammens hverdag, da vi ofte starter dagen med et bad. Men man gider heller ikke eje for mange håndklæder da de fylder en del og man skal have gæstehåndklæder, badehåndklæder og strandhåndklæder mm. Et tyrkisk håndklæde kan til gengæld løse problemet for dig.

De tyrkiske håndklæder kaldes også hammam håndklæder er et håndklæde med en lang historie. Deres image og forbindelse til Tyrkiet har gjort at det idag bruges meget til strandture, men i virkeligheden har håndklæder nogle egenskaber der går at det egner dig godt til både stranden og brusebadet.

Hvad er godt ved et tyrkisk håndklæde?

Et tyrkisk håndklæde er lavet i 100% bomuld og har en fantastisk absorberende evne, hvilet gør det godt til en lang dag på stranden med masser af dukkerter, men også et hurtigt brusebad i hjemmet.

Derudover er håndklæderne typisk større end almindelige håndklæder, men lidt tyndere end de klassiske frotéhåndklæder. Det gør dem gode til stranden og du får samtidig et håndklæde der er velegnet til at nå hele vejen rundt om kroppen når du kommer ud af et bad og fryser lidt.

Hammam håndklæder fås også som gæstehåndklæder i mindre størrelser.

Hedder det hamam el. hammam?

Den rigtige måde at stave det på er hammam. Begge stavemåde bruges dog flittigt, selvom den korrekte er mest brugt.

I forbindelse med håndklæder bruges søgertermet “hammam håndklæder mest”, men ser man i stedet på når folk søger efter et hammam el. et tyrkisk bad, som er det håndklædestilen stammer fra, så bruges termet “hamam” faktisk oftere.

Hammam håndklædet stammer fra Tyrkiet og de tyrkiske bade, der indebære en række forskellige behandlinger undervejs og den moderne udgave slutter også med en massage. her brugte man håndklæderne til at ligge på og tørre sig med og de er altså blevet populære verden efter hammam badet blev mere kommercielt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *