Solfilm På Ruderne Reducere Blænding Og Varme

Solfilm på glasset til bygninger kan kan være en kæmpe fordel for virksomheder, skoler og uddannelsesinstitutioner, hvor i mener indeklimaet har en påvirkning på indlæringsevnen og koncentrationen. Solfilmen hjælper med at skabe et behageligt klima indendørs, især på varme dage hvor solen skinner. Solfilmen er effektiv hele tiden, og effekten bliver ikke påvirket hvis det blæser eller regner.

Solbeskyttelsesfilmen hjælper også hvis i har forstyrrende reflekser på computerskærme, telefoner, whiteboard, smartboard mv. Med en tonet solbeskyttelsesfilm kan bygninger og private bygninger få et nyt og moderne udseende, som kan virke mere cool i udseende for bygningen.

Solfilm på glasset i bygninger blokerer ikke væsentligt for dit udsyn eller din udsigt igennem vinduer. Varmen og blænding er dog noget, du nemt kan slippe for, med solfilm på vinduerne får du et markant bedre indeklima og dermed arbejdsmiljø. Det anslås at 33% af udgifterne til afkøling af bygninger skyldes solvarme der trænger ind gennem vinduerne. Når solens varme strømmer ind gennem vinduerne i klasseværelset eller kontorlokalet, kan der hurtigt blive så varmt, at det går ud over indlæringen og effektiviteten. Vinduesfilmen kan altså give store besparelser på energiforbruget i form af strøk. Den rigtige vinduesfilm kan sænke temperaturen på 6 grader eller mere og sikre en jævn og moderat temperatur i dine bygninger.

Hvis du trækker gardinerne for, kan du ikke kigge ud af vinduet og kontoret bliver mørkt og dunkelt, derudover er varmen allerede inde i rummet når det rammer gardinerne, det fordeles bare lidt forsinket til rummet. Hvis du eller dine medarbejdere sidder ved vinduet og arbejder, så kan processen let forstyrres på grund af solen.

En sølvfilm, med neutral til blå toning, reducerer varmen og derved udgifterne til nedkøling af rum rigtig meget, der resulterer i en hurtig tilbagebetaling af investeringen. Hvis du vælgere mere neutrale toner er solfilm en smule mindre effektiv, mens det gør at bygningen ikke ser så spejlende ud, det er i høj grad et spørgsmål om smag og behag.

Solfilmen der spejler meget gør at solens stråler afvises og kastes tilbage ud i haven, inden de når at opvarme vinduesglasset og dermed rummet.  De spejlende solfilm typer skaber en form for privatliv samtidig med, at rummet forbliver lyst og mere afdæmpet i lyset. Opvarmning, aircondition, afskærmning af lys kan have stor betydning for energiomkostninger og deraf økonomi i form af strømforbrug. Hvis det ikke er spejl i filmen vil farven i solfilmen, det sorte absorberer solens energi på glasset, og dermed reducerer den direkte transmission ind i rummet. Her kan du vælge eksempelvis den klare solfilm, så det ikke kan ses, det kan også være en kombination af spejlfilm med refleks og en mørk solfilm der sikrer, at vinduesglasset ikke bliver varmet op. De farvetonede filmtyper fungerer ved at farven på folien absorberer solens energi, når strålerne rammer vinduesglasset.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *