Smart klapsæde til entré eller gang – En pladsbesparende stol

Du kender det sikkert. Du skal have sko på og synes der er langt ned. Enten har du svært ved at holde balancen eller også synes du bare at det er mere rart at sidde ned mens man tager sko og strømper på.

Udfordringen er bare at i næsten alle entré områder og danske bryggerser, er pladsen så trang så man har ikke bare end stol stående eller måske en hel bænk til dette formål.

Hjælpen er nær. Klapsæde i aluminium, til at hænge på væggen. Det fylder ingenting når det er klappet sammen og du kan placere det præcis i den højde, der passer til dig

Beslagene er smukke og sidder ind til væggen. Selve stolen kan klare en personvægt på 100 kg, så det er ikke for alle, men langt de fleste vil uden problemer kunne benytte det.

Da det er lavet i aluminium, så er det super nemt at holde rent og det vil altid være pænt at se på.

Dette lækre klapsæde er ideelt til både børn og voksne og kan bruges mange steder. Dog anbefaler vi ikke at bruge det i badet. Hertil findes der bedre produkter.

Indretning af bolig

Når du skal indrette boligen, handler det om at finde de rigtige møbler og ikke mindst den stil, der passer sig bedst til dig. Det kan ofte være svært, når man ikke ved hvad det forskellige inventar fylder før man ser det og derfor er det minimalistiske altid en god ide. Særligt til de trængte dele af boligen.

Det er dog ikke kun selve indretningen, men også produkterne man bruger. I gamle dage var varmepumper noget man forsøgte at gemme væk fordi de var grimme. I dag hænger de frit fremme. Dels fordi de er pæne men også mere effektive på den måde.

Her kan du f.eks. kigge mere på http://ipy.dk/ eller https://8380.dk/

Hold den minimalistiske stil

Hvis du har en mindre bolig, så findes der et hav af muligheder for at indrette den og udnytte pladsen bedst muligt. Du kan få spiseborde med 4 stole, hvor stolene kan rykkes helt ind under bordet og danne en firkant uden at de fylder mere end bordpladen.

Du kan få senge der kan klappes op ad væggen og dermed ingenting fylde i rummet andet end når du skal sove.

Hvis du har et lille bryggers, kan du udover den føromtalte klapstol, købe skabe og særligt oven-skab, som går helt til loft og eventuelt har sokkelskuffer. Her vil du få op til 40¤ mere opbevaring. Der findes i dag så mange forskellige muligheder for at udnytte pladsen bedst muligt.

Hvis man elsker at have få men funktionelle ting i hjemmet så er det bare om at kigge på mulighederne inden du kaster dig ud i at købe, for der findes flere end man lige skulle tro.

Kilde og referencer
Ikea.dk
iboligen.dk

Note: Billedet er venligst udlånt af gloriamundicare.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *