Skal du have hund? – de nødvendige indkøb

Hunden er menneskets bedste ven, derfor er det også vigtigt, at du giver dit nye familiemedlem de bedste forudsætninger for et godt liv hos dig. Du har uden tvivl tiltænkt dig at give den lille firbenede et hjem fyldt med kærlighed og det er også et vigtigt skridt, men dog alligevel ikke helt nok. Det praktisk skal også overvejes og det kan være svært, at finde hoved og hale i, hvad der er nødvendigt og hvad der bare er rart at have. I denne artikel får du et overblik over alle de nødvendige ting, som du skal anskaffe dig til din nye hund.

Pas godt på din nye hund

Når du skal have en hund, så skal den naturligvis også have et halsbånd, en sele og en line. Din hund vokser og derfor behøver du ikke bruge mange penge på halsbåndet og selen, da den vil vokse ud af dem relativt hurtigt. Linen derimod skal bruges i mange år, så det er mere her dine penge skal spenderes godt. I Danmark er der krav til, at alle hunde skal bære hundetegn, dette sikre, at hunden kan komme tilbage til dig, hvis den stikker af. Der skal indgraveres dit navn og adresse på tegnet. Hvis du vil have et tegn allerede nu, så køb et hundetegn her. Det er vigtigt, at du investerer i negleklipper og børste. Hundes negle vokser hurtigt og det anbefales, at du klipper dem cirka en gang om ugen. Når du bruger børste og negleklipper, når din hund er hvalp, mindsker du risikoen for tidskrævende pleje af din hund senere hen.

Gør dit hjem klar

Når du skal have din nye hund, er det vigtigt, at du gør dit hjem klar til at den kommer. Dette gør du ved at investere i ting der kun er til den. Køb en hundeseng eller en kurv, så din hund har et godt sted at sove og søge helle. Det er en god idé at investere i legetøj, godbidder og tyggeting. Dette kan spare dig for, at din hund bider i dig eller dine møbler. Ydermere er du også klar til træningen af din nye hund, som oftest i starten er de små ting som at rose den når den får klippet negle. Du skal selvfølgelig også købe en mad og vandskål til din hund og nu er du klar til, at tage dit nye familiemedlem med hjem.

 

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *