Sådan kan du pleje det hjemlige og parforholdet

Er der her på det seneste faldet en skygge over jeres parforhold? Sker der ikke så meget under dynerne længere, som der har gjort? Og søger du efter en måde at få tændt gnisten igen?

Så bør du prøve at introducere noget spændende sexlegetøj i parfoldet. Der findes meget, I kan kaste jer over, men måske skal I bare starte ved en klassiker: En dildo.

En dildo fungerer altid

En dildo er måske det ældste og mest universelt elskede stykke sexlegetøj, du kan få fingrene i. Ideen bag en dildo er simpel: Den er formet efter en mands erigerede lem, og den kan dermed stimulere kvindens erogene zoner.

En dildo er simpel i sin opbygning. I sin grundform er den bare en fast, aflang cylinder, som er flad i den ene ende og rund i den anden. Den runde ende skal føres ind i kvindens skede, og kvinden styrer selv med sine bevægelser, hvordan hun vil opnå klimaks.

I mange former og farver

En dildo er dog ikke nødvendigvis så simpel. En dildo kan nemlig også komme i mange former, farver og med alt muligt tilbehør. Nogle dildoer imiterer mandens penis så livagtigt som muligt, mens andre kan antage mange sjove og sære størrelser.

Og så kan en dildo også have forskellige funktioner. Den klassiske dildo er én, du bare skal føre ind i skedeåbningen, mens andre dildoer kan bruges andre steder på kroppen.

En dildo for alle

Men en dildo er ikke kun forbeholdt kvinder. Nej, dildoen kan derimod bruges af alle køn og til alle mulige former for sexakter. Den bliver typisk brugt, når man ikke har en anden partner ved hånden, men en dildo kan også sagtens bruges som et ekstra stykke sexlegetøj, når to eller flere personer har sex.

Så hvis du skal tænde gnisten i dit parforhold, kan det være, du skal introducere en hjælpende hånd – i form af en dildo.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *