Organiser dit tøj med et tøjstativ

Vi kender sikkert alle det, at have problemer med at finde sit tøj i klædeskabet. Ofte er der ikke lys nok, og der er heller ikke altid plads nok. Så det er ikke så underligt, at der er flere og flere der er vælger at bruge et tøjstativ. Det gør det nemlig meget enkelt, at organisere dit tøj ved hjælp af tøjstativ. Herunder kan du læse nogle gode råd til, hvordan du nemt at holde styr på dit tøj ved hjælp af et tøjstativ, samt hvordan du sørger for ikke at have unødvendigt meget tøj du ikke bruger alligevel.

Del dit tøj op efter farve

Når du skal organisere dit tøj på dit tøjstativ, kan det kun anbefales, at du deler det op efter farve. På den måde kan du meget nemmere farvekoordinere dit tøj, og det giver faktisk også tøjstativet et super lækkert udtryk. Du vil nok holde dig indenfor en række farvetoner alligevel, da du sandsynligvis foretrækker et par farver mere end andre.

Vær sikker på, at dine bøjler passer sammen

Det er naturligvis en mindre detalje, men det ser pænere ud, at dine bøjler matcher på tøjstativet. På denne måde, selvom du har brug for at hænge en stor mængde bøjler på stativet, har de et ensartet udseende – og husk, at sort vil se meget mere cool ud end, f.eks. brun eller gul.

Hold orden omkring dit tøjstativ

Det kan være en gode ide, at holde orden omkring dit tøjstativ. Så i stedet for at sætte sko under tøjstativ – eller sætte hylder over det – skal du overveje at fjerne alle disse andre elementer. Det giver et mere enkelt udtryk, og gør det til at nydelse at bruge tøjstativet. På den måde fremstår tøjstativet også meget elegant, og som et flot boligtilbehør i f.eks. dit soveværelse. Det kan også anbefales at du hænger det tøj på tøjstativet som du kan bedste kan lide, og som du bruger mest. Det gør det nemt og hurtigt at klæde sig på, og giver mindre stress om morgenen.

Et tøjstativ sparer dig for plads

Hvis du f.eks. har begrænset med plads, er et tøjstativ det oplagte valg. Disse fritstående stativer fungerer som et supergodt alternativ til skabe, og holder dit tøj organiseret uden at optage så meget plads som en ekstra kommode. Hvis du har brug for inspiration til at vælge det helt perfekte tøjstativ. Her kan du finde et kæmpe udvalg i tøjstativer, og i alle prislejer.

Smid det tøj væk du ikke bruger

Når du får dit nye tøjstativ, kan det være en gode ide at give det til tøj du ikke bruger mere til røde kors. Mange har svært ved at “smide ud”, men det er vigtigt, at smide det tøj ud, du ikke bruger mere. Du kan læse nogle flere gode regler om hvordan du organisere dit tøj her. Og når du bliver fri for noget tøj, er der meget mere plads til det du har, og eventuelt nyt tøj.

Vi har her samlet et par gode råd her, til hvordan du kan smide det tøj væk, du ikke længere bruger.

Du skal smide det tøj væk som:

 

  • – du ikke længere kan passe
  • – et fejlkøb, som du måske aldrig har brugt
  • – tøj der er slidt, eller i stykker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *