Lad din boligindretning skille sig ud fra mængden

Flere og flere tør skille sig ud fra mængden – med alt fra udseende og tøjstil til livsstil. Vi er ikke længere bange for at gå i det tøj, vi godt kan lide eller dyrke den hobby, vi elsker – og vi er heller ikke bange for at indrette os med de møbler og ting, vi holder allermest af. Vi er med andre ord ikke længere bange for at udtrykke vores personlighed i alt omkring os. Det kan gøres på mange måder. I denne artikel har vi samlet et par af vores bedste tips til, hvordan du kan skille din indretning ud fra mængden.

Skræddersyede møbler

Du behøver ikke købe de møbler, der passer bedst ind i dit hjem i de gængse møbelbutikker. Du kan i stedet for lave (eller få lavet) nogle møbler, som passer perfekt ind i din bolig. Det kan være alt fra en skræddersyet garderobe, der kan indeholde alt det, som du har brug for til et plankebord til spisestuen, der er designet helt ned til mindste detalje efter dine ønsker og behov. Det smarte ved skræddersyede møbler er, at du ikke skal ud og lede efter møbler, der passer ind. I stedet kan du investere i møbler, der passer perfekt ind.

Utraditionelle møbler

Møbler kan skabes ud af alt muligt – og du behøver altså ikke nødvendigvis indrette dit hjem med de gængse møbler, som alle kan gå ud at købe. Du kan f.eks. lave et skrivebord af en gammel dør, bruge en gammel kiste til opbevaring eller opsætte en hængekøje op i stuen i stedet for en traditionel lænestol. Mulighederne er mange – og det er kun fantasien, der sætter grænser for dig. Hvis du altså blot tænker ud af boksen, vil du helt sikkert kunne finde nogle fede løsninger, som du ikke finder i alle andre danske hjem.

Inddrag loppefuld og retroguld

Hvis du gerne vil undgå at indrette dit hjem som alle andre, så kan du med fordel lede efter både møbler og alt muligt andet i genbrugsbutikker, loppemarkeder og lignende. Her kan du finde nogle fede pre-owned møbler og ting, som kan få din indretning til at skille sig ud fra mængden. Det er også en god ting for både din pung og miljøet, når du vælger genbrug frem for at købe nyt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *