Klassisk dansk design

Et hvert hjem har sin helt egen stil. Et hjem former sig efter de der bor der, deres behov, præferencer og den måde de ønsker deres hjem. Alle er forskellige og derfor er et hvert hjem indrettet helt forskelligt. Om du er familie med tre børn, studerende på SU eller måske et ældre ægtepar, ja så er din indretning en afspejling af dig, din personlighed og der hvor du befinder dig i dit liv. Indretning og møbler er ikke altid helt lette at finde ud af. Hvilke præferencer har man, hvor mange penge er man villig til at bruge, og lægger man vægt på eksempelvis komfort og budget eller design og kvalitet. Det kan være svært at finde ud af hvor man skal prioritere sine penge, og om man lægger vægt på møbler der er funktionelle, eller i stedet søger noget mere eksklusivt der kan skabe en ren og smuk stil i hjemme. Man kan, hvis man ønsker design og klassisk stil, med fordel fordybe sig i de klassiske danske Bent Hansen design.

Grundværdier, kvalitet og godt håndværk

Bent Hansen er et dansk designbrand, der igennem tre generationer har leveret smukke og solide møbler, der emmer af kvalitet. Grundværdierne er afgørende for de produkter der sælges. Man går op i ærlighed i håndværket og produktionen, samt ærlighed omkring de materialer der benyttes og den egentlige fremstilling af møblerne. Du er dermed garanteret, at de møbler du køber hos Bent Hansen er, af allerhøjeste kvalitet og kreeret ved hjælp af solidt håndværk. Så søger du et tidsløst design, der fremviser det bedste af dansk design og kvalitet, så kan du dykke ned i de mange forskellige klassikere Bent Hansen sælger.

Smukke klassikere

I dag spænder Bent Hansens sortiment bredt, og det du kan både købe en lang række møbeltyper eller måske accessories. Du kan eksempelvis få den klassiske Primum-stol. Denne stil fås både med og uden armlæn, og du kan derudover købe den som drejestol, spisestol eller måske som barstol. Derudover kommer den i mange forskellige materialer og kombinationer, hvorfor du kan gøre den til helt din egen, og sørge for at den passer perfekt ind i netop dit hjem. Hvis du derimod står og skal bruge hynder til eksempelvis Arne Jacobsens Y-stol, ja så kan Bent Hansen også hjælpe dig. Så kig på Bent Hansens sortiment, og find lige præcis det eksklusive møbel til dit hjem der skaber ro og afspejler din personlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *