Kan du selv sælge din bolig?

Har du en bolig du gerne vil af med igen? Sælg selv din bolig ved hjælp fra disse simple råd. Læs med her hvis det har interesse for dig og du gerne vil undgå udgifterne til en dyr ejendomsmægler.

Er det en god ide at sælge sin egen bolig?

Det kan være en meget god ide at prøve at sælge sin egen bolig, før man tager kontakt til en ejendomsmægler, som kan hjælpe en med at gøre det. En ejendomsmægler kan ofte være ret dyr at hyre og hans eller hendes primære opgave er at finde mulige kunder til dit salg af bolig. Denne opgave kan du sagtens selv stå for, hvis du har tiden og energien til at gøre det.

Alt afhængigt af hvor du bor henne i landet, så kan det faktisk være ganske nemt at komme af med sin bolig. Hvis du for eksempel bor i hovedstadsområdet eller i nærheden af nogle andre storbyer, så burde det ikke være så svært at komme af med sin bolig.

Men selv hvis du ikke bor i en storby eller lige i udkanten af en, så burde det stadig gere være muligt at sælge sin egen bolig. Det er i hvert fald et forsøg hver. Du kan altid kontakte en ejendomsmægler bagefter, hvis det ikke lykkedes dig.

Brug dit netværk

Det er først og fremmest en god ide at udnytte sit netværk, hvis man gerne vil prøve at sælge sin egen bolig. Ofte kan man finde en masse potentielle købere på denne måde.

Du kan for eksempel prøve at lave et opslag på de sociale medier og bede dine venner om at dele det. Før du for set dig om kan det opslag komme vidt omkring indtil det bliver set af den helt rette person.

Dette er især en meget nem proces hvis du har et lidt større netværk. Men selv hvis du ikke har kan du opfordre folk til at dele dit opslag ved at sige, at du udpeger en heldig vinder bagefter til at modflaske en god vinflaske eller lignende.

På nettet kan du også gå ind på forskellige forums og lignende, hvor købere og sælgere af boliger samlet. Her kan du hurtigt lave et opslag og se, om det giver pote. Hvis du har taget nogle flotte billeder af boligen og laver en god beskrivelse, så burde der nok være nogle, der byder ind på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *