Informationsskærme til din virksomhed

Informationsskærme er et meget smart værktøj til din virksomhed. Det giver dig muligheden for at kunne informere alle dem, der kommer forbi din infoskærm om netop det, du gerne vil informere om. Hos nordicscreen.com kan du se nærmere og blive klogere på informationsskærme – ellers kan du også læse videre her først.

Kommunikation til medarbejdere

Informationsskærme er gode til at effektivisere kommunikationen til dine ansatte. Ved at sætte en informationsskærm i f.eks. et personalerum eller pauserum, vil din information kunne nå ud til alle medarbejdere uden, at de alle skal ind og tjekke mails eller sms’er eller lignende. Hvis du har en større virksomhed, så er det smarte ved informationsskærme, at du kan have flere skærme, som alle er koblet til din computer. Så kan alle ansatte se de vigtige informationer nemt. Informationsskærmene er meget alsidige, og du kan både vise billeder, dokumenter, nyheder, hjemmesider og meget mere.

Kommunikation til kunder

Har du en virksomhed, hvor du har en butik eller lignende, hvor du får kunder ind, så kan en informationsskærm også være rigtig smart. Det kan både være til at informere om gode tilbud eller vigtig viden, men du kan også bruge tavlen til at reklamere lidt om din virksomhed. Med nogle flotte farver er informationsskærmene oplagte til at fange dine kunders opmærksomhed og formidle det budskab, du gerne vil ud med.

Brugervenlighed

Hvis du sidder og bliver lidt skræmt over alt det teknologiske, skal du slet ikke frygte. Hos nordicscreen.com arbejder de f.eks. med Q-play, som gør det super nemt for alle, at få informationsskærmene til at gøre, præcis hvad de skal gøre. Her får du f.eks. en Q-play konto som forbinder alle skærmene til din computer. Fra din computer kan du så nemt redigere og styre dine skærme, så de ser ud og gør præcis, hvad du vil have dem til. Skærmenes design laves med Q-plays editor, som gør det nemt at designe dine skærme som du vil. Du kan designe op mod flere 100 skærme ad gangen.

Hvis editoren ikke er nok, så har Qplay mere end 30 apps, der gør det nemt at visualisere dit indhold. Det er bl.a. youtube, vejret, kalender og excel samt mange andre brugbare apps. Det betyder f.eks. at du kan lave en video, som spilles på alle dine skærme via youtube. Det er også så smart, at du kan vise flere forskellige apps på en gang. Så du kan altså både give dine ansatte et overblik og firma-kalenderen samt give dem dagens vigtige information og vise vejret. Det, der også et super smart med dette, er, at hvis du har flere lokationer i verden, du gerne vil vise information til, så kan man have en app, hvor man har generel national eller international information og en app til lokal information, og så kan du gøre sådan, at den, der er ansvarshavende på hver lokation, har adgang til at redigere i appen med lokal information. Det kan f.eks. være lokale tilbud eller events.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *