Hvad ønsker mænd og kvinder sig i år 2021

Nu varer det ikke så længe før vi ramme måneden der er lig med gaver. Så hvad ønsker folk sig ?

December er som de fleste ved en måned fyldt med gaver, hjemmelig hygge og varm vin. Specielt gaverne glæder mange sig til. Vi må nok erkende at det er børnene der glæder sig allermest til gaverne. Det er dog også blevet utrolig populært at give gaver blandt voksne igen. 

Venner og kærester giver advents gaver som aldrig før. Folk elsker at overraske hinanden, men hvilke ønsker er det virkelig mænd og kvinder har. En ting der er helt sikker er at ønskerne er ret så forskellige, der er nogle enkelte ting der er fælles, men det er kun få. 

Hvad ønsker kvinder sig mest ?

Kvinder har det med at ønske sig sko, tasker, sminke, smykker, tøj, frækt lingeri, sexlegetøj, køkken udstyr og dele til et bestemt stel. De seneste år er der også kommet en del oplevelser med på listen. Det kan være spaophold, massager, hudpleje osv. Det er blevet populært at give oplevelser. Men alt i alt er det de klassiske der ses mest, sminke, sko, tøj og smykker. Her er det heller ikke helt så svært at finde en gave til en fornuftig pris.

Hvad ønsker mænd sig mest ?

Når det kommer til mænd, så er det nok mere de hårde pakker der dominerer. Det er dog typisk også gaver der koster lidt mere. Mænd går ikke så meget op i alle mulige små gaver. Ved mænd står der ure, fin spiritus, værktøj, tv, smart phone, computere, smart home udstyr, alufælge, mad og sæsonkort til favoritklubben. Det betyder straks at du skal have den store pung op hvis du vil købe en gave han virkelig ønsker sig. En af de ting du aldrig går fejl af ved en mand er mad eller drikke. En god flaske eller en lille kurv med noget spiseligt er altid en god gave. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *