Hvad hjælper en boligadvokat med?

Hvis du drømmer om at købe en bolig, så er det en god idé at have en boligadvokat ved sin side, som kan bistå dig i processen, så du er sikret, at dine interesserer bliver varetaget. Når man endelig har fundet drømmehuset, så er det rarest, at processen fra fund til køb forløber så smertefrit så muligt, og der er mange papirer, man skal holde styr på, når man står midt i et boligkøb. Herunder kan blive klogere på, hvad en boligadvokat kan hjælpe dig med.  

Vær sikker på at dine interesser bliver varetaget 

Som køber står man oftest meget alene med et boligkøb, selvom ejendomsmægler giver udtryk for at ville varetage dine interesser, så er det langt hen ad vejen ejendomsmæglerens opgave at varetage sælgers interesser. Med en boligadvokat ved hånden kan du være sikker på, at dine interesser også bliver varetaget, så du får en tryg bolighandel.  

En boligadvokat kan hjælpe dig med at udforme købsaftalen, som er den aftale, hvori de vilkår, som man har forhandlet sig frem med sælger, fremgår af. Derudover kan du med en boligadvokat få et advokatforbehold, hvilket er et forbehold, som gør, at du slipper for at betale godtgørelse til sælger, hvis du vælger at fratræde købet.  

Normalt skal der betales en vis procentdel af prisen i godtgørelse til sælger, hvis du som køber vælger af fratræde aftalen uden et advokatforbehold. Med et advokatforbehold kan du fratræde aftalen, hvis der eksempelvis er forhold i tilstandsrapporten, som gør købet mindre attraktivt for dig som køber end først antaget.  

Med en boligadvokat er du samtidig sikret at alle vilkår i købsaftalen bliver overholdt, og at der ikke sker fejl undervejs i processen, som stiller dig som køber i en uheldig situation, når først aftalen er underskrevet. NEMBOLIGHANDEL gør det mere trygt og sikkert for dig at købe ny bolig.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *