Gør hende glad i hverdagen

Der er mange gode grunde til at gøre konen eller kæresten glad. Livet er kort sagt bare meget mere dejligt, når hun er i godt humør. Så det er en god idé at tænke på at holde hende på den glade side af skalaen.

Der er mange måder at gøre en kvinde glad på. Hvis du tænker dig lidt om, ved du sikkert godt, hvad der gør din kone eller kæreste glad. Er det søde ord, så sørg for at sige noget sødt til hende hver dag. Er det gaver, så lad det regne på hende.

Giv smykker

De fleste kvinder kan godt lide smykker. Vil du give hende en smykkegave, så går du nok ikke galt i byen med en Ole Lynggaard ring. En Ole Lynggaard ring er nemlig et yderst smukt smykke. Der er flere forskellige at vælge imellem, men de er alle smukke.

Giver du hende en Ole Lynggaard ring på en helt almindelig onsdag, vil hun blive glad. Hun vil blive overrasket over, at du giver hende en gave på en helt almindelig dag. Det vil gøre hende glad i flere dage derefter, og hun vil altid kunne mindes den dejlige dag, når hun kigger på ringen.

Giv blomster

Du kan ikke give hende en Ole Lynggaard ring hver dag, selvom det ville være en utrolig gestus. Til gengæld kan du give hende andre ting hver dag. En Ole Lynggaard ring er en gave, du giver en enkelt gang, og så holder den længe. Blomster er noget, du kan give ofte.

Giver du hende blomster, så viser du hende, at du har tænkt på hende. Du giver hende desuden noget smukt, hun kan pynte sit hjem med.

Du behøver ikke at gå til blomsterhandleren hver dag. Hvis du ser nogle fine blomster i vejkanten, så pluk nogle af dem til hende. En lille håndplukket buket vil gøre hende lige så glad som en professionelt bundet buket.

Hjælp til

Noget andet, du kan give hende hver dag, er hjælp. Du kan hjælpe til derhjemme i stedet for at lade hende gøre alt arbejdet. Hvis du hjælper lidt her og der, vil hun blive glad.

Forvent ikke ros, hver gang du har taget skraldet ud eller støvsuget lidt. Det er nogle ting, du bare skal gøre. De vil holde hendes humør oppe, fordi der så ikke er så meget, der trækker det ned. Og så kan en gave i ny og næ trække det op.

Kærlighedssprog

Vi har forskellige måder at udtrykke kærlighed på. Den metode, vi bruger til at udtrykke kærlighed med, er også den metode, vi bedst selv forstår. Den er vores kærlighedssprog.

Overvej hendes kærlighedssprog, før du går i gang. Hun vil sikkert blive rigtig glad for en Ole Lynggaard ring. Men det kan være, at søde ord betyder lige så meget for hende. Eller lidt hjælp i hverdagen, eller at du rører ved hende.

Kan du udtrykke din kærlighed til hende ved at bruge hendes foretrukne metode, så vil hun forstå det. Hun vil blive rigtig glad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *