Gør-det-selv sæsonen nærmer sig

Det kan godt være, vejrudsigten melder om gråt og koldt vintervejr, så langt øjet rækker, men tag ikke fejl. Foråret kommer, før end du aner, og så er det igen tid til at tilbringe eftermiddage og weekender i haven. 

Allerede nu kan du begynde at søge inspiration til, hvordan du og din familie kunne tænke jer at opdatere haven. Et populært valg er en trampolin. Find inspiration til trampoliner her.

Trampoliner giver sunde børn

Der er flere gode grunde til at installere en trampolin i haven. For det første vil dine børn elske det. De kan få timevis til at gå med at hoppe og springe og grine på trampolinen. Det er desuden en god måde at få motion på og sikre aktive børn. 

Sidder dine børn også klistret til skærmen og ser tegneserier eller spiller computerspil? En trampolin kan få dem ud af fjerene og ud i haven, hvor de bevæger sig og bruger kroppen på en helt anden måde, end når de sidder ved computeren eller iPad’en.

En trampolin er også en god måde at være sammen på. Den inviterer til en masse sjove og aktive lege. De fleste børn elsker at hoppe, så vær ikke overrasket, hvis dine børn pludselig har flere kammerater med hjem efter skole, end de plejer. Der er ingen tvivl om, at trampolinen vil vække begejstring og være et hit.

Vælg en model, der passer til din have

Der findes flere forskellige modeller af trampoliner. Nogle er runde, mens andre er firkantede, nogle er gravet ned i jorden, mens andre står på pinde. Generelt giver de firkantede modeller en større hoppeoverflade, så det er værd at tage med i overvejelserne. 

Hvis du vælger en nedgravet trampolin, bliver den ikke så dominerende i haven. Det kan betragtes som et mere æstetisk valg. De er til gengæld ofte lidt dyrere og kræver lidt mere arbejde at installere, men hvis du ikke har noget imod gør-det-selv-projekter, er det ikke noget problem.

Det vigtigste er, at du vælger en trampolin, hvor sikkerheden er i orden, så dine børn ikke slår sig. Man kan for eksempel sætte et hegn op omkring trampolinen, så børnene ikke falder ud.

Uanset hvilken løsning: Når først trampolinen er sikkert installeret, vil den uden tvivl vække stor glæde blandt dine børn i mange år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *