Giv drømmemøblerne i gave

Kender du en, der elsker møbler og indretning? Så ved du sikkert, hvor højt de går op i at have de rette møbler, der passer perfekt ind i deres stil. Men da det kan være svært at få råd til alle møblerne selv, er det en stor hjælp, hvis familie og venner giver nogle af disse i gave. Så hvorfor ikke gøre det?

 

Find den rette butik

Der findes et utal af møbelforhandlere, og det kan hurtigt blive uoverskueligt at finde frem til hvilke, der er bedst. Først og fremmest er det noget nemmere at købe møbler fra lokale butikker. Her er det heldigvis nemt at få sig et overblik over møbelbutikker i nærområdet.

Ved at vælge lokale butikker kan du komme ud og se møblerne selv. Tjek om de er behagelige og i god kvalitet. Det er desuden langt nemmere at transportere møblerne hjem selv, hvilket er en stor fordel, hvis levering ikke er muligt eller er meget dyrt.

Hvis du kender din vens stil, kan du muligvis være mere målrettet med hvilken butik, du besøger. Forskellige butikker kan nemlig have forskellige stilarter, som oftest ses blandt deres møbeludvalg. Det kan for eksempel være butikker med moderne, skandinavisk stil, mere klassisk stil, industriel stil, retro og meget, meget mere. Her kan du også sagtens finde masser af inspiration ved blot at besøge butikken og kigge på deres udvalg.

 

Vær opmærksom på stilen

Når du køber møbler til en indretningsentusiast er det vigtigt at være ret forsigtig og opmærksom på, hvad du vælger. Det er nemlig vigtigt, at du køber noget, som modtageren bliver glad for, og som rent faktisk passer til deres stil. Det kan også være, du hellere bare vil give et gavekort, eller at personen i forvejen har lavet en ønskeseddel eller har nævnt, hvilke typer møbler, de ville ønske, de havde. Lige meget hvad, er det altid godt, hvis der er mulighed for at returnere gaven, hvis ikke den lige passer ind.

Vær ekstra opmærksom, når du besøger personen. Hvilke møbler har de allerede? Er der nogle designs, farver og materialer, der går igen? Er de mest til minimalistisk, eller kan de bedre lide flere detaljer? Varme eller kolde farver? Hårde eller bløde materialer? Moderne eller retro? Skab dig et god billede af deres stil og find den rette gave, der passer perfekt ind.

 

Find inspiration

Hvis du ikke helt ved, hvad du skal give din ven, selvom du har prøvet at være opmærksom på, hvad de selv har meget af i sit hjem, så er der heldigvis hjælp at hente online.

Der findes masser af gode boligblogs og boligmagasiner samt informative artikler, der kan give et godt indblik og gode råd til, hvordan man indretter et hjem godt. Bruge disse til at prøve at finde ud af, om der måske er noget, der mangler i din vens hjem. Her er det selvfølgelig en stor hjælp, hvis vennen allerede har nævnt noget, de mangler, men ellers er den online inspiration enormt nyttig til at finde en gave, der falder i god jord, og som din ven helt sikkert kommer til at sætte stor pris på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *