Gaver til veninder

Afhængigt af hvor tæt du er med din veninde og hvem der kommer til festen, er der forskellige muligheder af gaver. Man kan jo givenogle ret så sjove ting i gave, hvis det er en veninde, som man er ret tæt med. Her skal man dog bare passe meget på med hvem der kommer til festen. Det går jo ikke at fødselarens mormor ser hende åbne en gave der viser sig at være et babydoll kostume. Ellers er netop det en fed gave.

Hvis du står i en situation hvor du skal finde den perfekte gave til veninden eller kæresten, så er du heldigvis for dig kommet til det rette sted. Læs med her og ind inspiration.

Sjove gaver

En ting der altid er en sikker vinder, er sjove gaver. Som sagt sådan et babydollkostume. Det er virkelig noget der sætter stemningen for resten af festen og det bliver en fed fest. Selvfølgelig er det også en helt igennem fantastisk gave. Det er ekstra sjovt, hvis fødselaren står og åbner gaven foran de andre til festen. Der vil helt sikkert blive grint og fnist i hjørner, kroge og i det åbne rum.

Følsomme gaver

Ligesom sjove gaver, så er følsomme gaver også en sikker vinder. Det kan for eksempel være en collage med billeder fra jeres bedste minder sammen. Det kan også være en intern joke der er gjort til virkelighed via din kreativitet og køb af gave. Dette er ikke noget man glemmer. Følsomme gaver siger uden ord, at fødselaren virkelig betyder noget for personen der giver gaven, hvilket er rigtig smukt og et fantastisk øjeblik i ethvert venskab.

Gaver når man ikke ved hvad man skal give

Nogle kommer ud for det, at man bliver inviteret til fødselsdag ved en som man kender, men ikke rigtig er tæt med. Hvad giver man så i gave? Man kan jo ikke give en sjov gave fordi det er I ikke tætte nok til. Man kan heller ikke give en følsom gave fordi det er I heller ikke tætte nok til. Jamen hvad giver man så? Noget man kan give et gavekort. Det kan være et gavekort til et indkøbscenter så der er mange muligheder for fødselaren.  Man kan også give en buket blomster og eventuelt noget chokolade med til. Dette er en sikker vinder og er noget der viser kærlighed uden det er over gevind i forhold til hvor tætte I er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *