Flyt legepladsen hjem i haven

Børn i alle aldre har godt af at lege udenfor, og mange vælger derfor at tage en tur på den nærmeste legeplads en gang imellem. Det er dog ikke altid lige fedt at skulle ud i offentligheden, så barnet kan lege. Især i disse tider, hvor det ikke anbefales at man ses med for mange mennesker, kan det være en god ide at holde lidt afstand til offentlige legepladser. 

I stedet kan du jo vælge at gøre jeres egen have mere børnevenlig og måske endda lave en lille lejeplads derhjemme. Det er noget som både du og dit barn eller børn kan have meget stor glæde af. Her er der især en ting, som efterhånden er et must. 

Det behøver ikke at koste en formue

Hvis man vil have en god have med plads til fysisk aktivitet, behøver det ikke betyde, at man skal investere en formue i det. En af de ting der plejer at vække stor begejstring er en trampolin. Som du kan se her, kan de fås fra et par tusinde kroner. Trampoliner er sjove for hele familien og det er da også en af de ting, som man efterhånden finder hos rigtig mange børnefamilier. 

Vælg den rette trampolin

Trampoliner er et hit hos næsten alle børn. Når du skal vælge den rette trampolin, skal du først og fremmest finde en størrelse, som både passer til haven og det eller de børn, der skal bruge den. Derudover er det en god idé at overveje, om der skal sikkerhedsnet på, eller om trampolinen måske skal graves ned. Begge dele kan bidrage til en mere sikker oplevelse, så risikoen for at falde ned eller få skader, hvis et uheld skulle ske, bliver mindsket.

Man skal desuden huske, at der ikke bør være med en eller max 2 på trampolinen af gangen, ellers kan der meget nemt ske ulykker. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *