Dyrk egne afgrøder med drivhuse og vægdrivhuse i haven

Annonce

Elsker du indretning, din have eller helt friske råvarer, så er et drivhus den perfekte løsning. Det er virkelig blevet populært på det seneste. Normalvis har drivhuse været brugt udelukkende til opdyrkning af afgrøder, såsom tomater, agurker og lignende. Det bliver de naturligvis stadig brugt til, men det er lige så meget en oase i haven. Det giver en følelse af hygge, som vi danskere elsker. Du kan sætte et lille bord og nogle stole ud i drivhuset. Det er et dejligt sted at få sin morgenkaffe på en forårs- eller sommerdag. Du kan også pynte drivhuset med flotte lyskæder, så det lyser op om aftenen.

Hvem har plads til et drivhus?

Et drivhus er selvfølgelig noget der fylder, men de fleste har faktisk plads til et. Der findes nemlig rigtig mange forskellige typer af drivhuse. De fås i forskellige størrelser, så de netop kan passe til din have. Der findes endda vægdrivhuse, som er velegnet til dig der kun har en altan eller en mindre have. Et vægdrivhus er selvfølgelig mindre og kan derfor primært kun bruges til afgrøder. Vil du bruge dit drivhus, som en hyggelig oase til kaffen, så har du behov for lidt mere plads. Det er dog vigtigt at understrege at der er noget til ethvert behov.

Hvilke muligheder er der med et drivhus?

Først og fremmest er det vigtigt at du finder ud af, hvad du vil bruge dit drivhus til. Det kan være at du virkelig elsker friske grøntsager og krydderurter. Derfor vil det primære fokus være opdyrkning af disse. Det kan også være, at du ønsker at bruge det som indretning i haven. Her er vi tilbage ved at drivhuset kan bruges som et hyggeligt område i haven. Der er faktisk flere muligheder end man lige går og tror. Du har mulighed for at få indlagt vand til at dyrke dine grøntsager, krydderurter og blomster. Det er også vigtigt at ventilationen i drivhuset er i orden, så du sikrer dig at grøntsagerne har de optimale forhold.

Det her skal du være opmærksom på

En god ide er at du tager fat i fagfolk med en professionel baggrund. De fleste steder der forhandler drivhuse har fagfolk, som kan give dig den rette rådgivning. Her kan du forklare dine ønsker, budget og lignende. De vil herefter kunne fremvise nogle muligheder, som kunne være relevante for dig. Der er dog også rigtig meget information at hente hos webshops og på internettet, så det er også muligt at undersøge det yderligere selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *