Dét skal du vide om fliser til badeværelse

Fliser på badeværelset er en meget normal ting at se – ofte på gulvet, men typisk også på væggen, især i brusenichen. Hvis du leder efter fliser til dit badeværelse, så læs med her for at lære om alt det basale, du kan have spørgsmål om.

Ved du for eksempel, hvordan du vedligeholder fliser til badeværelse? Eller hvor du kan finde nogle flotte fliser? Det tager kun få minutter at læse med, og du vil kun blive klogere.

Sådan finder du fliser til badeværelse

Det er nemmere, end du måske tror, at finde fliser til badeværelse. Du kan besøge et lokalt firma, der specialiserer sig i badeværelser, eller du kan kigge forbi Flisebent.

Når du leder efter fliser til badeværelse, så sørg for at finde nogen, der er lavet til at holde til vådrum. Fliser kommer i mange forskellige former, farver og materialer, og ikke alle er lige gode til at have i brusenichen.

Derfor kan det være en god idé at konsultere en ekspert, inden du køber. Det kan du gøre ved et gulvlæggerfirma eller ved et showroom – det kan for eksempel være hos flisebent.

Find flotte fliser til badeværelse med farver og former, der lader dig udtrykke dig selv gennem mønstre. Du kan være kreativ med fliserne, og de kan hjælpe dit badeværelse med at skille sig ud!

Vedligeholdelse af fliser til badeværelse

Vidste du, at fliserne på badeværelset skal vedligeholdes? Selvom fliser ofte er af stærkt materiale, så skal de plejes og passes på. Badeværelset er nemlig et vådrum, og luften er fyldt med fugt. Dét kan forårsage svamp eller alger mellem fugerne.

For at holde et sundt miljø på badeværelset, skal brusenichen rengøres med jævne mellemrum. Find nogle rengøringsmidler, der ikke går i konflikt med fliserne eller deres komponenter, og brug de rigtige materialer til at komme godt ned mellem fugerne.

Fliser til badeværelse bør holde i mange år, og hvis de er i en ordentlig kvalitet, falmer farverne heller ikke, selvom de er udsat for direkte sollys.

Kan du selv sætte fliser til badeværelse op?

Du kan godt selv sætte fliser op ude på badeværelset, men det er ikke noget, du skal kaste dig ud i, uden at have gjort dit forarbejde. Hvis du ikke har nogen som helst erfaring med at sætte fliser op, så brug gerne ordentlig tid til at se og læse på nettet, for at lære mere om, hvordan man gør. Du skal desuden undersøge, om der er nogle specifikke regler, du skal overholde.

Vær ikke nærig, når du køber materialer til at sætte fliser til badeværelse op. Fliserne skal sidde godt fast, og de må ikke stikke ud eller være ubehagelige at røre ved. De skal være glatte, og furerne må ikke være for dybe eller for svære at komme til at rengøre.

Hvis du synes, det hele er for overvældende, eller hvis du ikke er sikker på, du kan magte opgaven, så er pengene godt givet ud, hvis du vælger at hyre en professionel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *