Derfor skal du købe Gnaversirenen

Bor du i et hus, så er du i risiko for at få besøg af uønskede skadedyr, som f.eks. rotter, mus, mår og flagermus – og det er det sidste, du ønsker. De kan nemlig skabe mange gener i form af lugt og larm – og så kan de også gøre stor skade, både materielt og sundhedsmæssigt.

Rotter og mus bærer rundt på mange sygdomme, som kan gøre os sengeliggende. Faktisk skal du kun komme i kontakt med noget, som rotten eller musen har været i kontakt med for at blive syg. Der skal altså ingenting til. Det er derfor meget vigtigt, at du smider fødevarer ud, hvis du har mistanke om, at en mus eller rotte har været på besøg i dem. Mus og rotter er også udstyret med nogle skarpe tænder, som de elsker at bruge til at bide i stort set alt, hvad de kan komme i nærheden af. Det kan være alt fra møbler til isolering og ledninger. Det kan blive en dyr fornøjelse for dig at erstatte og reparere – og det udgør også en stor brandfare, hvis der er tale om ledninger.

Måren er en meget larmende gæst. Den buldrer og brager rundt på loftet, kradser i loftsplader og tramper rundt – gerne midt om natten, når du prøver at sove.  Den er også dygtig til at efterlade kraftige luftgener i form af både urin og ekskrementer overalt, hvor den kommer – og så tager den også gerne byttedyr med indenfor og efterlader dets kadaverrester over det hele.

Flagermusen er heller ikke et hak bedre. Den larmer også om natten, når den jagter føde om natten ved hjælp af dens ultralydskrig – og så efterlader den også ekstrementer og urin over alt. Flagermusens afføring er dog ikke kun ildelugtende. Den tiltrækker endnu flere uønskede gæster i form af væggelus. Væggelus lever om natten og kan godt lide at kravle i sengetøj og de efterlader dig med røde mærker og irritationer.

Der findes mange husmorråd til, hvordan man slipper af med skadedyr, især rotter, men de er altså ofte slet ikke særlig effektive – eller også kræver de en hulens masse arbejde, som f.eks. at lukke alle husets indgange af, så dyrene ikke kan komme ind eller fange dyrene i fælder og enten køre dem langt væk og sætte dem pris eller betale i dyre domme for at få dem aflivet. Det er især besværligt med flagermusen, som er et fredet dyr i Danmark, så her må du ikke engang bruge f.eks. gift eller endda ødelægge dets yngleplads.

Der er dog én løsning, som du gerne må bruge og som faktisk virker på både rotter, mus, mår og flagermus – og det er Gnaversirenen. Gnaversirenen er et ultralydsapparat, som du bare sætter i stikkontakten og så udsender den en højfrekvent lyd, som stresser skadedyrene og sender dem på flugt – helt uden at du har gener af den. Det er en meget lille investering for at sikre et skadedyrsfrit hjem. Du kan købe Gnaversirenen her: https://gnaversirenen.dk/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *