Derfor skal du investere i ordentlig rengøring til din virksomhed

De fleste mennesker er nok klar over, at rengøring i virksomheden er nødvendigt. Men det er alligevel ikke alle, som er klar over, hvor strengt nødvendigt, det faktisk er. Vi vil her se på fordelene ved erhvervsrengøring – og har i den forbindelse adspurgt os hos et firma, som står for erhvervsrengøring i Esbjerg, hvor der findes mange butikker, kontorbygninger og erhverv, der skal have fjernet skidt og snavs.

Rengøring sikrer ordentlighed og gode førstehåndsindtryk

Når man taler om rengøring, er der mange, som vælger det, fordi det er vigtigt at sende de rette signaler til partner, kunder og medarbejdere. Her handler det om, at virksomheden fremstår professionelt. For hvis der er skidt i krogene, hvad siger det så om forretningen?

Rengøring er med til at sikre en god signalværdi, men er også afgørende for, hvordan man ser virksomheden internt. Medarbejderne kan hurtigt snakke dårligt om manglende hygiejne, hvilket kan starte en lavine af utilfredshed. Der kan i mange tilfælde blive tale om en ”hvis de ikke gør X, hvorfor skal jeg så gøre Y”, hvor medarbejderne sætter sig i bremsen og finder grunde til ikke at give deres indsats deres bedste.

Rengøring er derfor en vigtig faktor i forhold til de folk, som omgiver virksomheden. Særligt udefrakommende vil naturligvis gerne se, at deres partner er en seriøs forretning, der har styr på alle detaljer.

Rengøring kan hjælpe på sygefraværet        

Coronaepidemien har lært os meget om at spritte af og passe på ikke at sprede bakterier. Men rengøringsbranchen har faktisk alle dage haft dette som et fokus. Hvis der ikke gøres ordentligt rent, kan bakterierne holde en sand smittefest på overflader, som vi deler i virksomheden.

Dertil kan støv og snavs samle sig og hvirvle op, når man bevæger sit på kontoret eller i bygningen, ligesom det kan hvirvle op, når der åbnes døre eller vinduer.

Støv består af døde hudceller, papirstøv, os og røg samt meget mere, der danner en ulækker cocktail. Store mængder af støv kan skabe hovedpine, føre til irriterede øjne og meget mere. Det kan i sidste ende – sammen med ophobning af bakterier – føre til flere sygemeldinger. Sørg derfor for god hygiejne – det betaler sig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *