Bedemænd findes i det lokale 

Dødsfald i familien er aldrig en morsom oplevelse, og det kan være svært at overskue hele processen selv. Derfor må man tage imod den hjælp, man kan få fra enten hospital, kirke og selvfølgelig bedemanden. Og der findes altid en lige nær dig. I hjertet af Jylland fra Herning over Ikast og ned til Billund finder du Bedemand Heick og Larsen. De står til din rådighed, hvis du eller din familie står midt i sorgen selv. Her kan du læse mere om, hvor din nærmeste bedemand befinder sig.  

Dødsfald kan være ubærlige at håndtere, det er der ingen tvivl om. Først er der sorgen, der skal bæres hele vejen fra enten hospitalet eller kirken. Og så er der alle de praktiske opgaver, som urne eller kiste, blomster og alle de ting, der giver den afdøde en værdig afsked. Det er her, bedemanden står klar med en hjælpende hånd. 

Hvis du er fra Ikast-området, så har du måske ikke tænkt over, hvor den nærmeste bedemand befinder sig. Men er din Bedemand Ikast-baseret? Der findes masser af bedemænd i dit lokalområde, og de står alle klar til at hjælpe dig, når byrden bliver alt for tung at bære selvBedemændene Heick og Larsen holder til i hele området omkring Midtjylland med Herning og Ikast som centrum. 

Gør begravelsen personlig til dine nærmeste 

Når vores kære går bort, så er det uendelig vigtigt, vi får sagt farvel ikke bare med de rigtige ord, men også på den rigtige måde. Så sender vi dem videre på den bedste måde, vi kan.  

Her er det værd at overveje, at din bedemand faktisk kan hjælpe dig med meget mere end blot det praktiske. Tager du dialogen kan I sammen finde en løsning, som er passende for både den afdøde og dig. Så kan I tage afsked med værdighed og respekt.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *