Trænger sommerhuset til en overhaling? Gør det selv

Varmen er kommet, og sommeren er atter tilbage til Danmark. Vi pakker sommertasken og tager afsted mod vores sommerhus for at nyde sommerferien. Når vi kommer derhen, husker vi på de ting, vi gerne ville have ordnet sidste år, men som vi aldrig fik gjort noget ved. Så hvorfor ikke gribe chancen og få gjort noget ved det i år. Det kan også være en oplagt mulighed for at samle familien og få en hyggelig weekend med praktisk arbejde og samvær.

Få en splinterny terrasse

Er terrassen ved at være slidt, så er det måske på tide at få udskiftet brædderne. Hos Knud Larsen Byggecenter kan du finde terrassebrædder af højeste kvalitet og til en fornuftig pris. Her kan du også finde skruer, værktøj, og alt andet du skal bruge for at bygge den pæneste terrasse på vejen. I sommerhuset er det vigtigt, at man har en terrasse, hvor der er plads til alle, det er trods alt mange gange her, man bruger de lange sommeraftener, når man har gæster på besøg. Så husk at bygge den i en størrelse, hvor der er plads til at samle familie og venner til en grillaften.

Giv det ydre et nyt udtryk

Hvis du kører træt i farven på sommerhuset, eller hvis farven begynder at falme så småt, så skal man måske kaste sig over at få det malet. Her er mulighederne mange, og man kan altid gå den sikre vej og male det sort eller mørkeblåt. Ønsker man, at det skal være mere personligt, så er der også en mulighed for at male det i en kraftigere farve som rød, lyseblå eller grøn. Ligemeget hvad du beslutter dig for, så plejer det altid at være en super hyggelig weekend, når man først går igang med at male.

Giv indretningen et personligt præg

I sommerhuset ønsker vi altid, at der skal være en rar og hyggelig stemning. En måde man kan sikre dette på, er ved at indrette det med præg af sin personlige stil. Prøv at finde en farvepalette du indretter efter, på den måde sikrer du, at øjet kan hvile i rummet. En anden måde at skabe det personlige præg er ved at finde møbler og indretningsgenstande, som er unikke til en vis grad. Så tag på eventyr i de lokale genbrugsbutikker og find de ting, der passer lige ind i dit sommerhus.

Gæstebogen – historien skaber hygge

Leder du efter et nyt tiltag til sommerhuset, så er flere begyndt at nytænke gæstebogen. En idé kan være, at lægge den ud så alle kan skrive i den af lyst, eventuelt kan man tilkøbe et engangskamera, som man lægger ved siden af gæstebogen, så kan ens gæster tage et billede, og når alle billeder er brugt, kan man få dem fremkaldt og klistre dem til hilsenerne i bogen. På denne måde får man en scrapbog, som er sjov og hyggelig at se tilbage på. Tilføj gerne selv billeder af f.eks.  projekter, så man kan følge med i udviklingen i årenes løb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *