6 fordele ved elgulvvarme på badeværelset

Overvejer du at installere elgulvvarme i badeværelset? Så er du landet det helt rigtige sted. I denne artikel har vi fokus på elgulvvarme på badeværelset og de fordele, der følger med.

Gulvet er lunt og behageligt at gå på

Elgulvvarme giver et dejlig behageligt gulv, som gør det meget nemt at gå rundt i enten strømpefødder eller bare fødder.

Det er billigt og nemt at installere elgulvvarme

Elgulvvarme er generelt en billig løsning – især til badeværelset. Hvis du har lidt fingerfærdigheder, kan du nemlig lægge elgulvvarmen selv med enten varmekabler eller varmemåtter. Du skal i så fald blot købe de produkter, du skal bruge, og de er faktisk ikke så dyre, som du tror, især ikke, hvis du handler hos dansk-elgulvvarme.dk. Du slipper på den måde for de dyre håndværkeromkostninger.

Det kan lægges ovenpå et eksisterende gulv

Når der skal lægges elgulvvarme, så behøver du faktisk ikke engang bryde det gamle gulv op. Varmemåtter og varmekabler kan nemlig sagtens lægges ovenpå et eksisterende gulv, som f.eks. klinker helt uden problemer. Du skal altså ikke i gang med et større renoveringsprojekt, når du går i gang med at lægge elgulvvarme.

Elgulvvarme er også varmt om sommeren

Bare fordi kalenderen siger ”sommer”, så betyder det ikke, at vejret er enig. Det har vi vist lagt mærke til i år, hvor varmen kom meget senere end den plejer. Med elgulvvarme kan du nyde varmen i gulvet hele året rundt – ikke kun i vinteren, som er tilfældet med vandbaseret gulvvarme.

Rummet får en mere jævn varme

Når varmen ligger i gulvet, så vil rummet blive mere jævnt varmet op end hvis der f.eks. var radiatorer på væggen. Det giver generelt en mere behagelig varme, og det betyder også, at der ikke er behov for at have varmen tændt så meget som ved andre opvarmningsmetoder. Der kan altså være penge at spare på varmeregningen.

Elgulvvarme kan være praktisk

Elgulvvarme har også nogle praktiske formål. Det er f.eks. en god løsning, hvis der skal varmes flyverdragter, gummistøvler og lignende til dagen efter. For en strikker er gulvvarme også værdifuld. Det kan nemlig betyde at en håndvasket sweater tørrer markant hurtigere end hvis den blev lagt på et hvilket som helst gulv eller udenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *