3 serier som du bare SKAL se

Serier er mere populære end nogensinde før. For få årtier tilbage var serier noget som de etablerede skuespillere ikke vil nærme sig, men sådan er det langt fra mere, og genren er uhyre populær. Corona har naturligvis også være med til at booste det yderligere, da der er været mange timer hjemme foran Netflix, HBO, Disney+, eller hvad man nu holder sig. 

Det største problem er derfor for mange os, hvad skal man nu kaste sig over at serier, når udvalget er så enormt som det er tilfældet. Vi har fundet 5 serier, som du SKAL have på dit repetoire over serier du har set. Der er både lidt gamle, lidt halvgamle og helt nye imellem dem. 

Den første er serien over alle serier, nemlig Sopranos. HBO’s helt fantastiske serie om New Jersey gangsterbossen og familiefaren Tony Soprano (spillet eminent af nu afdøde James Gadolfini). Serien var en af dm der banede vejen for alle andre serier frem over, og viste at formatet kunne hamle op med spillefilm. Serien er mere end 20 år gammel fra første sæson, men stadig en af historiens bedste.

Næste serie er Game of Thrones. Endnu en HBO produktion, som også er gået over i historien. Der er mange der har en holdning til den, især hvis man ikke har set den. Det er let af afvise den på grund af det overnaturlige, drager og lignende. Men det er bare ikke en serie, man bør snyde sig selv for. 

Sidste serie er er også den nyeste, nemlig Your Honor med Breaking Bad skuespilleren Bryan Cranston, der netop er sluttet på HBO. Craston spiller Michael Desiatio, en dommer i New Orleans. I en bilulykke kommer hans søn til at dræbe en ung mand. Han flygter fra stedet, men vil melde sig selv. Da de tager på politistationen viser det sig, at den unge man var søn af byens lokale gangster…

Der findes som nævnt utallige gode serier, og dette var bare tre af dem. Her kan du finde en guide til 100 serier du bør se – så det er bare at komme igang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *